Zöldhulladék

Zöldhulladék kezelése

A különböző kerti feladatok elvégzése után fejtörést okozhat a felgyülemlett zöldhulladék kezelése és elszállítása, de ne aggódjon, levesszük válláról ezt a terhet is!

Zöldhulladék szállítás

A nyári és őszi időszakra tehető a kerti munkálatok szezonja, ami nagyobb mennyiségű levágott növényzettel jár. Természetesen nem szeretné, hogy a zöldhulladék a frissen gondozott kertjében maradjon, ám értelemszerűen a szemetesbe sincsen lehetőség belepasszírozni. Munkatársaink segítenek, hogy minél hamarabb megszabadulhasson a felesleges nyesedéktől.

Kerti zöldhulladék

A kerti munkálatokat követően levél, nyesedék, faág, farönk, gally, vágott fű halmozódik fel, amitől tanácsos minél gyorsabban megszabadulni. Huzamosabb idő elteltével kellemetlen szagúvá válhat, megrohadhat, de száraz időszakban a kert sarkában való tárolása még tűzveszélyes is lehet.

Érthető, ha nincsen ideje, energiája, de nem kezelheti hanyagul a dolgot: keressen fel minket, hogy kollégáink szakszerűen, minden rendeletet betartva szállíthassák el kertjéből és dolgozzák fel a feleslegessé vált zöldhulladékot!

Gyakori kérdések a zöldhulladékkal kapcsolatban

Szeretnénk már előzetesen is megválaszolni pár, az ügyfeleink körében gyakran felmerülő kérdést. Ha pontosabb információt szeretne kapni, hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat!

Zöldhulladék gyűjtés

Hogyan tanácsos gyűjteni a zöldhulladékot? A leveleket, apróbb gallyakat BIO zsákokba érdemes gyűjteni, fontos, hogy lehetőleg ne keveredjen földdel.

Őszilomb összeszedés

Valóban fontos a lehullott őszilomb összeszedése? A legtöbb esetben igen. Az elhullott levelek kiirthatják a füvet, illetve táptalajt jelenthetnek a kártevők részére, megfertőződhetnek a növények.

Őszilomb elszállítás

Hova kerüljenek a lehullott levelek? Az őszilombot csak erre kijelölt telepekre lehet szállítani, ahol feldolgozzák. Bízza ránk ezt a feladatot, mi rendelkezünk az összes, elszállításhoz szükséges engedéllyel!

Falevél szedés

Hogyan szedhetőek egyszerűen össze a falevelek? A gereblyénél korszerűbb, praktikus megoldás a lombfúvó használata. Munkatársaink teljes szakértelemmel és megfelelő szerszámokkal teszik majd rendezettebbé kertjét.

Zöldhulladék elszállítás ár

Írja meg nekünk, mekkora kertterületről és milyen zöldhulladékmennyiségről van szó, mi pedig mihamarabb küldünk Önnek egy személyre szabott árajánlatot!

Zöldhulladék égetés

Legális a zöldhulladék égetés? A legtöbb körzetben szigorúan tilos! Az égetés helyett veszélytelenebb, és nem mellesleg környezetbarát megoldás a komposztálás, ezzel is segítve a természet körforgását.

Tippek és tanácsok

Szeretné, ha az Ön kertje lenne a legzöldebb a szomszédságban? A kulcs a gondoskodásban rejlik. Ebben a rovatban különböző, a kertgondozással kapcsolatos tippeket és tanácsokat gyűjtöttünk össze, amik hozzájárulnak növényeinek szépségéhez, egészségéhez. A kerti tavaktól a sövény nyírásáig, a metszés ideális időpontjától az öntözőrendszer karbantartásáig itt mindent megtalál, ami kertjében felmerülhet!
Ha mégis olyan kérdése lenne, amire itt nem lelt választ, keresse bátran a Durucz kert kollégáit és segítünk, hogyan gondoskodhat kertjéről.

A kerti növényekhez hasonlóan a szobanövényeknek is szükségük van a megfelelő gondozásra és ápolásra – a Durucz kert segít ebben!

Milyen sövényt válasszon a kertjébe? Milyen gyakran kell metszeni? Hogyan kell karbantartani a kerti tavat? Kertfenntartási tippjeinket itt találja.

Itt gyűjtöttük össze azokat a tanácsokat, amiket minden kerttulajdonosnak érdemes szem előtt tartania, ha egészséges, dús kertet szeretne.

Szeretne személyre szabott kertészeti szaktanácsadást kérni? Keresse a Durucz kertet, és segítünk, hogy az Ön füve, az Ön sövénye legyen mindig a legszebb!

Blog bejegyzéseink

Munkánk során összegyűjtöttük és megválaszoltuk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, problémákat.

Kert gondozás árak

Öntözőrendszer szerelés

Kertgondozás

Referencia galéria

Szeretné látni, milyen csodálatos kertekről gondoskodunk? Nézze meg referenciáinkat!

Elégedett ügyfelekeink

Kapcsolat

Szeretné, ha a kertje mindig szép és tökéletes lenne – anélkül, hogy minden hétvégéje rámenne? Keressen minket és gondoskodunk a kertfenntartásról!

Telefon

+36 30 541 9921

Email

info@
kertfenntartas.com

Cím

Budapest

Küldjön nekünk üzenetet!

Írja meg, mekkora kertről van szó, és milyen feladatokban kér segítséget, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.