Kertész Budapesten

Bizonytalan a kertgondozási praktikákat illetően és nem tudja eldönteni, szüksége van-e valós kompetenciával rendelkező kertész segítségére? A válasz: igen!

A kezdő és jövendőbeli kerttulajdonosok gyakran élnek abban a tévhitben, hogy kertjük gondozása csekély energiabefektetést igényel, hiszen a természet majd megoldja, amit neki kell. Elég néha egy kis öntözés a száraz időszakokban, illetve pár hetente egy töltekező napozással egybekötött fűnyírás. Ilyenkor gyakran csalódás érheti az embert, amikor rádöbben, hogy a növények gondozása, termesztése, egészségesüknek és szépségüknek fenntartása közel sem ilyen egyszerű.

A valóságban egy rendezett kert kialakítása és élettel teli növények nevelgetése rengeteg utánajárással, tanulással, odafigyeléssel és fizikailag is megterhelő kötelezettségekkel jár. A különböző kerti virágok, zöldségesek, gyümölcsfák, vagy cserjék, mind más- és másfajta gondozást igényelnek, ez pedig sok időt fog igénybe venni.

Lehet, hogy hobbijának tartja a kertészkedést, de még így sem egyszerű megoldani az eltérő feladatokat a munkahelyi teendők és családjával töltött aktív időtöltés mellett. Hamarosan azon kaphatja magát, hogy el van havazva az egyéb elfoglaltságaival, szükségét érzi a pihenésnek, ennek pedig idővel a kertje láthatja kárát.

Ne áldozza fel a pihenőidejét! Durucz Attila vagyok, kertész Budapesten és vonzáskörzetében. Ha nincs ideje, vagy úgy gondolja, nem rendelkezik még a kellő szakértelemmel, ahhoz, hogy hosszútávon kertje teljes pompájában gyönyörködhessen, bízza rám és kollégáimra a feladatot! A Durucz kert csapatában hozzáértő kertészeink készségesen osztják meg Önnel a növényei ápolásához szükséges tudnivalókat és veszik le válláról a kertészkedéssel járó terhet.

Önnek miben segíthetünk?

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Kapcsolódó bejegyzések

Tuja nyírása

A tuja nyírása elengedhetetlen az egészséges és rendezett növényekhez, sokan mégis félnek nekikezdeni. Mutatom, hogy

Tovább >

Szőlő permetezése

A szőlő jól ütemezett permetezésével gondoskodhat növényének egészségéről, hogy az ízletes terméseket hozhasson. A növény

Tovább >

Szeder metszése

Amikor a szeder ágain a pirosló gyümölcsök szépen lassan sötétedni kezdenek a nyári napsugaraknak köszönhetően,

Tovább >