Rendszeres kertgondozás

Kertfenntartás

Ön is arról álmodik, hogy valaki elvégezze Ön helyett a „piszkos munkát”? Tudja a legjobb kezekben gyönyörű kertjét, és bízza a Durucz kertre a kertfenntartást!

Rendszeres kertkarbantartás

Csodálatos kertje van, de nincs ideje és energiája karbantartani azt?
Egy profi kerttervező megálmodta a tökéletes kertet Önnek, de fogalma sincs, hogyan ápolja a növényeket?
Válassza kertkarbantartási szolgáltatásunkat!

Legyen szó akár egy családi ház piciny kertjéről, vagy egy ipartelep gondozott parkjáról: Budapesten és környékén heti, kétheti, vagy havi rendszerességgel elvégezzük Ön helyett a kertkarbantartási munkálatokat!

Az élet túl rövid ahhoz, hogy gyomlálással töltse😉

Rendszeres kertápolás

A gyönyörű kertek titka a rendszeres kertápolás - a szakszerű gondoskodást meghálálják a növények!

Alkalmi kertápolás

A Durucz kert segítségére lehet akkor is, hacsak alkalmi kertápolásra lenne szüksége.

Kertkarbantartás

Nem lesz többé nehéz és véget nem érő feladat a kertkarbantartás. Mi tudjuk, mire van szüksége a kertjének!

Kertfenntartás árak

Senki sem szeretné, hogy az otthoni paradicsomi táj elvadulna, azonban a kertfenntartás árak igencsak az egekbe szöktek. Mi, a Durucz kertnél figyelembe vesszük az Ön igényeit és korrekt árajánlatot adunk, így velünk könnyű lesz a tervezés.

Kertfenntartás Budapest

Olyan szakembert keres, aki egyedi igényeit figyelembe véve minőségi munkát végez, ráadásul nem nagyvárosi árakon? A jó hírünk az, hogy Ön már megtalálta!

Kertfenntartás árak 2021

A kertfenntartási árak hihetetlenül elrugaszkodtak az elmúlt években. A Durucz kert árai továbbra is a minőséget és az elvégzett munkát veszik alapul az árképzés során, így velünk nem csak a kertje, de a pénztárcája is jól jár!

Szolgáltatásaink

A Durucz kertet megbízhatja heti, kétheti, havi és alkalmi kertápolási feladatokkal is Budapest teljes területén és a környező településeken is. Legyen az pici kert vagy társasház parkja, a Durucz kert majd megoldja!

Rendszeres kertkarbantartás

Fűnyírás, metszés, permetezés, öntözőrendszer és kerti tavak, medencék karbantartása – folyamatosan gondoskodunk arról, hogy kertjében Önnek csak a pihenésre kelljen koncentrálnia.

Parkfenntartás

Akár nagyobb parkok parkfenntartási munkálatait is ránk bízhatja, számunkra nincs sem túl kicsi, sem túl nagy kert! A legnagyobb parkokra is ugyanolyan gonddal figyelünk, mint a legkisebb kertecskékre.

Zöldhulladék

A zöldhulladék nem szemét – a megfelelő komposztálással tápanyagdús zöldtrágya, ami „táplálékkiegészítő” lehet növényeinek. Gondoskodunk a zöldhulladék elszállításáról és kezeléséről is.

Kerti tó karbantartás

A kerti tó rendszeres karbantartásával segítünk megelőzni a szúnyoginváziót, az algásodást, a halak kipusztulását, hogy Önnek csak a meditatív csobogás és a vízfelszínen tükröződő fények szépsége maradjon.

Metszés és permetezés

A rendszeres metszés és permetezés a növények hosszú, boldog, kártevőmentes életének kulcsa. Bízza ránk a feladatot, és sok évnyi rutinnal, környezetkímélő szerekkel gondoskodunk a flóra egészségéről!

Gyepápolás

Ha ránk bízza a gyepápolást, akkor soha többet nem lesz zöldebb a szomszéd kertje. Fűnyírás, szellőztetés és műtrágyázás – Önnek a kisujját sem kell mozdítania!

Öntözőrendszer karbantartás

Az öntözőrendszer csak akkor működhet jól, ha rendszeresen karban van tartva. Ránk bízhatja a téliesítést, tavaszi indítást és az eseti hibaelhárításokat is.

Sövénnyírás és fakivágás

A sövénynyírás és fakivágás szakértelmet igénylő feladatok, melyek szélsőséges esetekben akár balesethez is vezethetnek, ha nem szakszerűen végzik őket. Hívjon minket, és megoldjuk!

Komposztálás

A zöldhulladék megfelelő komposztálása tápanyagdús, egészséges, vegyszermentes trágyázást biztosít növényeinek. Elszállítjuk és kezeljük a keletkezett zöldhulladékot és gondoskodunk a komposztálásról is!

Szobanövény gondozás

Nem csak a kerti virágok, hanem a szobanövények rendszeres gondozását is ránk bízhatja. Locsolás, tápoldatozás, metszés, átültetés – mindenről gondoskodunk!

Tippek és tanácsok

Szeretné, ha az Ön kertje lenne a legzöldebb a szomszédságban? A kulcs a gondoskodásban rejlik. Ebben a rovatban különböző, a kertgondozással kapcsolatos tippeket és tanácsokat gyűjtöttünk össze, amik hozzájárulnak növényeinek szépségéhez, egészségéhez. A kerti tavaktól a sövény nyírásáig, a metszés ideális időpontjától az öntözőrendszer karbantartásáig itt mindent megtalál, ami kertjében felmerülhet!
Ha mégis olyan kérdése lenne, amire itt nem lelt választ, keresse bátran a Durucz kert kollégáit és segítünk, hogyan gondoskodhat kertjéről.

A kerti növényekhez hasonlóan a szobanövényeknek is szükségük van a megfelelő gondozásra és ápolásra – a Durucz kert segít ebben!

Milyen sövényt válasszon a kertjébe? Milyen gyakran kell metszeni? Hogyan kell karbantartani a kerti tavat? Kertfenntartási tippjeinket itt találja.

Itt gyűjtöttük össze azokat a tanácsokat, amiket minden kerttulajdonosnak érdemes szem előtt tartania, ha egészséges, dús kertet szeretne.

Szeretne személyre szabott kertészeti szaktanácsadást kérni? Keresse a Durucz kertet, és segítünk, hogy az Ön füve, az Ön sövénye legyen mindig a legszebb!

Blog bejegyzéseink

Munkánk során összegyűjtöttük és megválaszoltuk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, problémákat.

Kert gondozás árak

Öntözőrendszer szerelés

Kertgondozás

Referencia galéria

Szeretné látni, milyen csodálatos kertekről gondoskodunk? Nézze meg referenciáinkat!

Elégedett ügyfelekeink

Kapcsolat

Szeretné, ha a kertje mindig szép és tökéletes lenne – anélkül, hogy minden hétvégéje rámenne? Keressen minket és gondoskodunk a kertfenntartásról!

Telefon

+36 30 541 9921

Email

info@
kertfenntartas.com

Cím

Budapest

Küldjön nekünk üzenetet!

Írja meg, mekkora kertről van szó, és milyen feladatokban kér segítséget, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.