Sövénynyírás

Sövény formára nyírása

Tudta, hogy a sövény formára nyírása nem csak a szép és rendezett összképhez, hanem a növény egészségéhez is hozzájárul?

Sövény nyírása

A sövény nyírása látszólag egyszerű feladat, hiszen csak ki kell találni a formát, és le kell vágni azokat a részeket, amik kilógnak az elképzelt formából. A valóságban azonban – legyen akár egyenes, akár szögletes, akár bohókás formára alakított – a sövény nyírása nehezebb feladat, mint amilyennek elsőre látszik. Egy szobrász ügyessége, és egy kertész növényismerete kell hozzá, hogy a sövény ne csak szép, hanem egészséges is legyen!

Gyakori kérdések a sövénynyírással kapcsolatban

Ebben a blokkban összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amelyeket ügyfeleink leggyakrabban tesznek fel nekünk a sövénynyírással kapcsolatban.

Sövénynyírás árak

Mennyibe kerül a sövénynyírás? Árainkat nem találja meg honlapunkon, hiszen minden kert, minden munka egyedi. Kérjen személyre szabott árajánlatot!

Tuja nyírás

A tuja nyírása kényes feladat, hiszen nem mindegy, mennyit fog lemetszeni a növényből, és mely részeit vághatja vissza. Mi garantáljuk, hogy a növény szépsége mellett az egészségére is odafigyelünk!

Babérmeggy nyírás

A babérmeggy nyírás hiányában felkopaszodó, V alakú formát vesz fel, ami nem esztétikus, és nem is tesz jót a növénynek. Sokan félnek tőle, de mi tudjuk: legalább 30-40%-ot vissza kell vágni minden évben ahhoz, hogy egészségesen fejlődjön!

Szegély nyírás

A szegély nyírás egyszerű feladat, de mégis idegőrlő, hiszen nagyon gyakran kell ismételni ahhoz, hogy a gyep szép és rendezett maradjon. Ne áldozza fel a szabadidejét, bízzon meg minket a szegély nyírással!

Tippek és tanácsok

Szeretné, ha az Ön kertje lenne a legzöldebb a szomszédságban? A kulcs a gondoskodásban rejlik. Ebben a rovatban különböző, a kertgondozással kapcsolatos tippeket és tanácsokat gyűjtöttünk össze, amik hozzájárulnak növényeinek szépségéhez, egészségéhez. A kerti tavaktól a sövény nyírásáig, a metszés ideális időpontjától az öntözőrendszer karbantartásáig itt mindent megtalál, ami kertjében felmerülhet!
Ha mégis olyan kérdése lenne, amire itt nem lelt választ, keresse bátran a Durucz kert kollégáit és segítünk, hogyan gondoskodhat kertjéről.

A kerti növényekhez hasonlóan a szobanövényeknek is szükségük van a megfelelő gondozásra és ápolásra – a Durucz kert segít ebben!

Milyen sövényt válasszon a kertjébe? Milyen gyakran kell metszeni? Hogyan kell karbantartani a kerti tavat? Kertfenntartási tippjeinket itt találja.

Itt gyűjtöttük össze azokat a tanácsokat, amiket minden kerttulajdonosnak érdemes szem előtt tartania, ha egészséges, dús kertet szeretne.

Szeretne személyre szabott kertészeti szaktanácsadást kérni? Keresse a Durucz kertet, és segítünk, hogy az Ön füve, az Ön sövénye legyen mindig a legszebb!

Blog bejegyzéseink

Munkánk során összegyűjtöttük és megválaszoltuk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, problémákat.

Leylandi nyírás

Tuja nyírása

Kertgondozás

Referencia galéria

Szeretné látni, milyen csodálatos kertekről gondoskodunk? Nézze meg referenciáinkat!

Elégedett ügyfelekeink

Kapcsolat

Szeretné, ha a kertje mindig szép és tökéletes lenne – anélkül, hogy minden hétvégéje rámenne? Keressen minket és gondoskodunk a kertfenntartásról!

Telefon

+36 30 541 9921

Email

info@
kertfenntartas.com

Cím

Budapest

Küldjön nekünk üzenetet!

Írja meg, mekkora kertről van szó, és milyen feladatokban kér segítséget, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.