Parkfenntartás

Parkogondozás

Szeretné, ha parkja olyan gyönyörű lenne, mint az uralkodói birtokok? A titok a profi kialakítás és a rendszeres parkgondozás: bízza ránk a feladatot, és gyönyörködjön a végeredményben!

Rendszeres parkápolás

Társasházhoz, lakóparkhoz keres felkészült kertészt, aki gondoskodik a park karbantartásáról?
A Durucz Kert ebben is tud segíteni!
Szakembereink és gépparkunk egyaránt alkalmas nagyobb területek karbantartására, hogy Önt és lakótársait mindig szép, rendezett környezet fogadja, amikor hazaérnek. 

Nincs is annál jobb érzés, mint a kapun belépve megállni egy pillanatra, hogy gyönyörködjön a fű zöldjében, élvezze a virágok illatát, a rendezett park látványát. A nap összes feszültsége elillan, mielőtt lakásába betérne, így szabadidejében teljesen kikapcsolódhat, és felhőtlenül élvezheti a pihenést. 
A rendezett, gondosan karbantartott kert ráadásul a lakások értékét is növeli!

 A cégeknek, ipari parkoknak is fontos, hogy rendezett parkjuk legyen, hiszen ezzel is pozitív képet sugároz vállalkozásáról, partnerei, ügyfelei számára egyaránt. Egy szép park hozzájárulhat üzleti sikereihez is.

Parkfenntartás szolgáltatásaink

A nagy park nagy munkával jár, már önmagában a fűnyírás is órákat vesz igénybe, a többi növény gondozásáról nem is beszélve! Parkfenntartás szolgáltatásainkkal megőrizheti a gyönyörű látványt, miközben Önnek és munkatársainak semmi feladata nem lesz a növényekkel.

Gyepápolás, gyepszellőztetés

Gyepápolás, gyepszellőztetés

A gyönyörű zöld füves kert rendszeres karbantartást igényel. Vállaljuk gyepápolást, valamint szakszerű szellőztetést, ami segít megőrizni kertje rendezettségét és minőségét egyaránt.

Metszés és permetezés

Metszés és permetezés

Kertje szépségét csak Ön és szerettei élvezzék! A kártevőknek esélyünk sincs, ha ránk bízza a permetezést. A metszés és a permetezés egyaránt gondoskodnak növényei szépségéről és egészségéről.

Fakivágás és sövénynyírás

Fakivágás és sövénnyírás

A sövények és a fák fontos és értékes kiegészítő lehetnek kertjének, de csak rendezett külalakkal. Biztosítjuk a veszélyes, és nem kívánt fák eltávolítását és a burjánzó sövények nyírását.

Zöldhulladék

Zöldhulladék

A kert karbantartásával járó zöldhulladék elszállítása sokak számára problémát jelent. A Durucz kerttel többé ez nem bővíti a megoldandó feladatok listáját, mi gondoskodunk az utolsó kis falevél eltakarításáról is!

Öntözőrendszer

Öntözőrendszer

Az öntözőrendszerek rengeteg gondot levesznek a válláról, azonban még ezek is igényelnek némi karbantartást. Bízza szakértő kezekre a szükséges munkálatokat, hogy hosszú ideig biztosítva legyen a kert vízellátása.

Komposztálás

Komposztálás

A komposztálás hatékony és környezetkímélő megoldás, amivel megszabadulhat a zöldhulladéktól, ugyanakkor tápanyagdús trágyát biztosíthat növényeinek. Segítünk megtalálni az Ön igényeinek is megfelelő lehetőséget, esztétikus, és szagmentes komposztálót építünk.

Parkfenntartás árak

Gondolta volna, hogy a rendszeres parkfenntartással akár spórolhat is? Az időszakos kerti munkálatok elvégzésével megtakaríthatja az ápolatlanságból származó többletmunka árát, miközben jutányos áron, rendszeresen, szakértő kezek ápolják parkját.

Parkfenntartás Budapest

A budapesti klímában különösen fontos, hogy az a kevés zöld terület otthonos, és nem utolsósorban biztonságos is legyen. Kérjen parkfenntartást Budapesten, és élvezze a privát zöldterületet a nyüzsgő városban is!

Parkfenntartás 2021-ben

2021 számos jó dolgot is hozott magával, például új technikát és technológiát a parkfenntartásban. Ha a Durucz kertre bízza a feladatot, Önnek csak élveznie kell a modern világ vívmányainak előnyeit!

Tippek és tanácsok

Szeretné, ha az Ön kertje lenne a legzöldebb a szomszédságban? A kulcs a gondoskodásban rejlik. Ebben a rovatban különböző, a kertgondozással kapcsolatos tippeket és tanácsokat gyűjtöttünk össze, amik hozzájárulnak növényeinek szépségéhez, egészségéhez. A kerti tavaktól a sövény nyírásáig, a metszés ideális időpontjától az öntözőrendszer karbantartásáig itt mindent megtalál, ami kertjében felmerülhet!
Ha mégis olyan kérdése lenne, amire itt nem lelt választ, keresse bátran a Durucz kert kollégáit és segítünk, hogyan gondoskodhat kertjéről.

A kerti növényekhez hasonlóan a szobanövényeknek is szükségük van a megfelelő gondozásra és ápolásra – a Durucz kert segít ebben!

Milyen sövényt válasszon a kertjébe? Milyen gyakran kell metszeni? Hogyan kell karbantartani a kerti tavat? Kertfenntartási tippjeinket itt találja.

Itt gyűjtöttük össze azokat a tanácsokat, amiket minden kerttulajdonosnak érdemes szem előtt tartania, ha egészséges, dús kertet szeretne.

Szeretne személyre szabott kertészeti szaktanácsadást kérni? Keresse a Durucz kertet, és segítünk, hogy az Ön füve, az Ön sövénye legyen mindig a legszebb!

Blog bejegyzéseink

Munkánk során összegyűjtöttük és megválaszoltuk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, problémákat.

Kert gondozás árak

Öntözőrendszer szerelés

Kertgondozás

Referencia galéria

Szeretné látni, milyen csodálatos kertekről gondoskodunk? Nézze meg referenciáinkat!

Parkgondozás referenciák

Büszkék vagyunk arra, hogy visszatérő ügyfeleinkkel már évek óta együtt dolgozhatunk. 
Többek között olyan cégek parkjairól gondoskodunk, mint:

Kapcsolat

Szeretné, ha a kertje mindig szép és tökéletes lenne – anélkül, hogy minden hétvégéje rámenne? Keressen minket és gondoskodunk a kertfenntartásról!

Telefon

+36 30 541 9921

Email

info@
kertfenntartas.com

Cím

Budapest

Küldjön nekünk üzenetet!

Írja meg, mekkora kertről van szó, és milyen feladatokban kér segítséget, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.