Fűápolás

Gyepgondozás

A rendszeres gyepgondozással gyönyörű, smaragzöld lesz a kertje – nem kell többet attól tartania, hogy a szomszédé zöldebb!

Rendszeres fűápolás

A dísznövényekhez, gyümölcsfákhoz, ültetvényekhez hasonlóan a fűnek is rendszere ápolásra van szüksége, mely nem merül ki a fűnyírásban és locsolásban. A Durucz kert gondoskodik Ön helyett a rendszeres fűápolásról, méghozzá szakértő módon, a telepítéstől a szellőztetésen, fűnyíráson, pótláson át a szezonvégi téliesítésig. A növények mindig meghálálják a gondoskodást, a gyep gyönyörű, puha, egybefüggő és harsogóan zöld lesz majd!

Fűgondozás szolgáltatásaink

Mire van szükség ahhoz, hogy a fű mindig a lehető legszebb legyen? Több mint 18 év tapasztalatunk van már fűgondozásban, garantáljuk a csodaszép végeredményt.

Gyeptrágyázás

Gyeptrágyázás

A Durucz kertnél nagy szakértelemmel választjuk ki a talaj és fű típusának megfelelő tápanyagokat. Arra is odafigyelünk, hogy a gyeptrágyázás során a természetet is óvjuk, kerüljük a vegyszereket, és a környezetkárosító anyagokat!

Gyepszellőztetés

Gyepszellőztetés

Tudta, hogy évente 5-6 alkalommal gyepszellőztetésre is szükség van? A kertnek megfelelően gépi vagy kézi erővel eltávolítjuk az elhalt fűszálakat, hogy a felület „fellélegezzen”, elegendő tápanyaghoz és levegőhöz jusson.

Fűnyírás  

Fűnyírás  

A fűnyírás az egyik legegyszerűbb, ugyanakkor legidegőrlőbb kerti munka, hiszen gyakran kell vele foglalkozni, és fél napokat is elvihet az ember pihenőidejéből. Hagyja, hogy mi gondoskodjunk kertjéről – Ön csak élvezze a végeredményt!

Tippek és tanácsok

Szeretné, ha az Ön kertje lenne a legzöldebb a szomszédságban? A kulcs a gondoskodásban rejlik. Ebben a rovatban különböző, a kertgondozással kapcsolatos tippeket és tanácsokat gyűjtöttünk össze, amik hozzájárulnak növényeinek szépségéhez, egészségéhez. A kerti tavaktól a sövény nyírásáig, a metszés ideális időpontjától az öntözőrendszer karbantartásáig itt mindent megtalál, ami kertjében felmerülhet!
Ha mégis olyan kérdése lenne, amire itt nem lelt választ, keresse bátran a Durucz kert kollégáit és segítünk, hogyan gondoskodhat kertjéről.

A kerti növényekhez hasonlóan a szobanövényeknek is szükségük van a megfelelő gondozásra és ápolásra – a Durucz kert segít ebben!

Milyen sövényt válasszon a kertjébe? Milyen gyakran kell metszeni? Hogyan kell karbantartani a kerti tavat? Kertfenntartási tippjeinket itt találja.

Itt gyűjtöttük össze azokat a tanácsokat, amiket minden kerttulajdonosnak érdemes szem előtt tartania, ha egészséges, dús kertet szeretne.

Szeretne személyre szabott kertészeti szaktanácsadást kérni? Keresse a Durucz kertet, és segítünk, hogy az Ön füve, az Ön sövénye legyen mindig a legszebb!

Blog bejegyzéseink

Munkánk során összegyűjtöttük és megválaszoltuk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, problémákat.

Kert gondozás árak

Öntözőrendszer szerelés

Kertgondozás

Referencia galéria

Szeretné látni, milyen csodálatos kertekről gondoskodunk? Nézze meg referenciáinkat!

Elégedett ügyfelekeink

Kapcsolat

Szeretné, ha a kertje mindig szép és tökéletes lenne – anélkül, hogy minden hétvégéje rámenne? Keressen minket és gondoskodunk a kertfenntartásról!

Telefon

+36 30 541 9921

Email

info@
kertfenntartas.com

Cím

Budapest

Küldjön nekünk üzenetet!

Írja meg, mekkora kertről van szó, és milyen feladatokban kér segítséget, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.