Öntözőrendszer karbantartása

Öntözőrendszerek időszakos és rendszeres karbantartása

Az öntözőrendszer rendszeres és időszakos karbantartásával gondoskodunk arról, hogy Ön sokáig élvezhesse a rendszer által biztosított kényelmet.

Öntözőrendszer tavaszi karbantartása

Az öntözőrendszer tavaszi karbantartása során ellenőrizzük, hogy minden rendben van-e, nem fagyott-e el, vagy nem tört-e meg valahol a rendszer. Ellenőrizzük a szűrőket és a fúvókákat is, hogy sehol ne legyen eltömítve. Az öntözőrendszer meghibásodásainak 50%-a megelőzhető a rendszeres karbantartással és ellenőrzéssel – bízza ránk a munkát, hogy ne kelljen a forró nyár közepén szerelőt hívnia!

Öntözőrendszer tavaszi üzembe helyezése

Az öntözőrendszer tavaszi üzembe helyezése során feltöltjük vízzel, és nyomás alá helyezzük, vagyis beindítjuk. Zónánként ellenőrizzük, hogy mindenhol, minden rendben van-e, megvan-e a megfelelő víznyomás, nincs-e valahol szivárgás. Ezután ellenőrizzük, és szükség esetén módosítjuk a programozást, hiszen a tavaszi időszakban, amikor gyakoribbak az esőzések, más időközönként és más időpontokban kell locsolni, mint a forró, nyári napokon.

Gyakori kérdések az öntözőrendszerekkel kapcsolatban

Összegyűjtöttük és megválaszoltuk a leggyakrabban feltett kérdéseket, amikkel az ügyfeleink hozzánk fordulnak az öntözőrendszerekkel kapcsolatban.

Öntözőrendszer téli víztelenítése

Szükség van-e a téli víztelenítésre? A válasz igen, méghozzá az első talajmenti fagyok beállta előtt, hiszen ezzel előzhető meg a rendszer elfagyása.

Öntözőrendszer téli karbantartása

Mit jelent pontosan az öntözőrendszer téli karbantartása? A víztelenítés után sok feladat már nincsen, csak ki kell kapcsolni az automatikát.

Öntözőrendszer karbantartás árak

Mennyibe kerül az öntözőrendszer karbantartása? Ez minden esetben egyedi, hiszen elsősorban a rendszer mérete határozza meg. Kérjen személyre szabott árajánlatot!

Öntözőrendszer légtelenítése

Szükséges-e az öntözőrendszer légtelenítése? Nem. Vízteleníteni kell, de a levegő eltávolítására már nincsen szükség.

Tippek és tanácsok

Szeretné, ha az Ön kertje lenne a legzöldebb a szomszédságban? A kulcs a gondoskodásban rejlik. Ebben a rovatban különböző, a kertgondozással kapcsolatos tippeket és tanácsokat gyűjtöttünk össze, amik hozzájárulnak növényeinek szépségéhez, egészségéhez. A kerti tavaktól a sövény nyírásáig, a metszés ideális időpontjától az öntözőrendszer karbantartásáig itt mindent megtalál, ami kertjében felmerülhet!
Ha mégis olyan kérdése lenne, amire itt nem lelt választ, keresse bátran a Durucz kert kollégáit és segítünk, hogyan gondoskodhat kertjéről.

A kerti növényekhez hasonlóan a szobanövényeknek is szükségük van a megfelelő gondozásra és ápolásra – a Durucz kert segít ebben!

Milyen sövényt válasszon a kertjébe? Milyen gyakran kell metszeni? Hogyan kell karbantartani a kerti tavat? Kertfenntartási tippjeinket itt találja.

Itt gyűjtöttük össze azokat a tanácsokat, amiket minden kerttulajdonosnak érdemes szem előtt tartania, ha egészséges, dús kertet szeretne.

Szeretne személyre szabott kertészeti szaktanácsadást kérni? Keresse a Durucz kertet, és segítünk, hogy az Ön füve, az Ön sövénye legyen mindig a legszebb!

Blog bejegyzéseink

Munkánk során összegyűjtöttük és megválaszoltuk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, problémákat.

Kert gondozás árak

Öntözőrendszer szerelés

Kertgondozás

Referencia galéria

Szeretné látni, milyen csodálatos kertekről gondoskodunk? Nézze meg referenciáinkat!

Elégedett ügyfelekeink

Kapcsolat

Szeretné, ha a kertje mindig szép és tökéletes lenne – anélkül, hogy minden hétvégéje rámenne? Keressen minket és gondoskodunk a kertfenntartásról!

Telefon

+36 30 541 9921

Email

info@
kertfenntartas.com

Cím

Budapest

Küldjön nekünk üzenetet!

Írja meg, mekkora kertről van szó, és milyen feladatokban kér segítséget, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.