Durucz kert története

Durucz kert - Kertépítés és kertfenntartás

A Durucz kert 2 fő tevékenysége a kertépítés és a kertfenntartás Budapesten, valamint a környező településeken. Főleg magánszemélyeknek dolgozunk, de ügyfeleink között előfordulnak nagyobb cégek, közületek is. Sok dolgot sorolhatnék fel, amire büszkék lehetünk, de leginkább talán mégis annak örülök, hogy megrendelőink annyira elégedettek velünk, hogy rendszeresen tovább ajánlanak minket. Így hirdetések nélkül is tudunk egyre jobban fejlődni, amit még a válság sem tudott megtörni. Ügyfeleink nem egyszerűen egy kertépítő vagy kertfenntartó céget keresnek, hanem kifejezetten a mi cégünkkel akarják gondoztatni kertjüket.

A Durucz Kert története a kétezres évek elején kezdődött, amikor gyakornokként, édesapám 20 éves szerszámaival jártam és szépítettem a kerteket. Akkor a költségvetés még olyan szűkös volt, hogy autóra sem futotta, mindent tömegközlekedéssel szállítottam, vagy néha-néha kölcsönkértem egy kocsit. 2002-ben, Kőpataki Sebestyén tanár úrnak köszönhetően jött az első „igazi” munkám, ahol olyan elégedettek voltak velem, hogy másoknak is ajánlottak.

Az egyre több megrendelésnek köszönhetően mire befejeztem a tanulmányaimat, már saját kertfenntartó cégem volt, folyamatos megrendelésekkel. Sok mai ügyfelem még ezekből az időkből származik. Ekkoriban a fő feladataim főleg a fűnyírás, metszés, permetezés, ásás voltak, kisebb kertek rendberakása, majd megérkeztek az első kertépítő felkérések is.

A hírem „szájról-szájra” terjedt sokáig, az igazi áttörést pedig Kőrösi Regő barátomnak köszönhetem, aki az első weboldalamat készítette. Ezután már folyamatosan érkeztek az ajánlatkérések, a cég minden évben fejlődött és növekedett.

A Durucz kert több mint évtizedes fejlődését szerencsére a válság és a koronavírus sem tudta megtörni, a mai napig folyamatosan azon dolgozom, hogy egyre jobb szolgáltatásokat nyújthassak megrendelőimnek, akár kertépítésre, akár kertfenntartásra kérnek fel.

Szeretném megköszöni a segítséget Kőpataki tanár úrnak, hogy bízott bennem és elindított a pályán. A családomnak, akik türelemmel, bizalommal voltak felém. Körösi Regőnek, és a HW OnLine-os fiúknak, hogy felépítettek nekem egy jó működő weboldalt. Az eddigi megrendelőimnek, hogy engedték, hogy szabadon „garázdálkodhassak” a kertjeikben, és Önnek leendő ügyfelem, aki majd a Durucz Kertet választja. Nem fogja megbánni!

A Durucz kert története:

2000: Dísznövény kertész lettem (szakmunkásképzés)
2002: A Durucz kert megalakul
2003: Bad Zwischenahn, németországi tapasztalatszerzés
2004: HUNTER cég által indított öntözőrendszeres tanfolyam (Házi kertek öntözőrendszerének tervezése)
2004: Növényvédelmi tanfolyam (II. forgalmi kategória)
2004: SUNI KFT által megtartott FIRESTONE Pond liner EPDM gumi tófóliával történő munkavégzés technológiájának oktatása és betanítása
2005: Parképítő és kertfenntartó technikus
2006: OASE kerti tótechnikai tanfolyam
2008: Létrehoztam a Durucz Kert youtube csatornát, ahol sok hasznos tippet adunk a kertépítéssel kapcsolatban
2010-es évek: A Durucz Kert Budapest egyik legmeghatározóbb és legismertebb kertépítő cége lett
2010, 2014: megszülettek lányaim, akik remélhetőleg tovább viszik a Durucz kertet a jövőben

Üdvözlettel:
Durucz Attila
Parképítő és kertfenntartó technikus
Telefonszám: +36-30-541-99-21
Asz.: 22379441-2-13