Kertészeti szaktanácsadás

Szeretne maga gondoskodni kertjéről, de nem tudja, hogyan is kezdjen bele? Bizonyára Ön is átolvasott már több könyvet, vagy internetes cikket, mégsem biztos teljesen a dolgában.

Durucz Attila vagyok, hivatásos kertész és kertépítő már több mint 18 éve. Akár most készül kialakít(tat)ni kertjét, akár már meglévő kertjének fenntartására, gondozására, vagy megújítására készül, szívesen nyújtok kertészeti szaktanácsadást. Segítek kiválasztani a megfelelő növényeket, nem csak a küllemük alapján, hanem azt is figyelembe véve, hogy hova fogja elhelyezni, és mennyi időt szeretne a gondozására szánni. Kimerítő tájékoztatást, „használati utasítást” adok meglévő növényeihez, sőt, akár a kertben élő állatokhoz is, legyen az a halastóba telepített koi ponty vagy a bokrok alatt sétálgató süncsalád.

A kert nem csupán otthonának dekoratív, szabadtéri része, aminek a fő funkciója, hogy szép zöld legyen; egy összetett, élő ökoszisztéma, ami csak akkor tartja meg ezt a szépségét, ha megfelelően gondoskodik róla! Ebben leszek segítségére, ha kertészeti szaktanácsadást kér tőlem.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Kapcsolódó bejegyzések

Tuja nyírása

A tuja nyírása elengedhetetlen az egészséges és rendezett növényekhez, sokan mégis félnek nekikezdeni. Mutatom, hogy

Tovább >

Szőlő permetezése

A szőlő jól ütemezett permetezésével gondoskodhat növényének egészségéről, hogy az ízletes terméseket hozhasson. A növény

Tovább >

Szeder metszése

Amikor a szeder ágain a pirosló gyümölcsök szépen lassan sötétedni kezdenek a nyári napsugaraknak köszönhetően,

Tovább >